Общо 51 души, седнали зад волана след употреба на алкохол и

...
Общо 51 души, седнали зад волана след употреба на алкохол и
Коментари Харесай

Заловиха още 51 души, шофирали след употреба на алкохол и наркотици


Общо 51 души, седнали зад волана след приложимост на алкохол и опиати, са открили пътните служители на реда за миналото денонощие, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, представени от " Дарикнюз ". 

Действията на полицията са в границите на акцията, която стартира след тежката злополука през юли на бул. " Черни връх ". Тогава починаха две девойки.

През миналия ден са открити 32-ма водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол – 18 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 14 - с над 1,2 на 1000, а двама са отказали да бъдат тествани. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 19 души, а четирима, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.

От началото на акцията са тествани 9378 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 12 280 водачи и пасажери. Съставени са 2576 фиша и 794 акта за открити административни нарушавания.

По метода „ линеен надзор “ са тествани 1977 МПС и 2586 водачи и пасажери. За открити нарушавания са формирани 594 фиша и 216 акта - за административни нарушавания. Установени са един лидер, управлявал след приложимост на алкохол до 1,2 промила, и трима – с над 1,2 промила. Деветима са засечени да карат под влияние на наркотични субстанции или техни аналози. class= " MsoNoSpacing " >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР